En del af ”Fra Filantropi til Forretning”

Kaj Stjernholm:
”Vi vil være bedst til samarbejde med værdi som gavner miljøet. Denne målsætning og vision føler vi passer perfekt til flere af de SDG’er, der er udtrykt i FN’s verdensmål. ”

Stjernholm A/S er én af de mindre deltagere i Dansk Industris projekt, ”Fra Filantropi til Forretning”. Projektet har til formål at hjælpe danske virksomheder til at få forretningsmæssig udbytte af FN’s 17 Verdensmål.

”Vi ser deltagelsen i projektet som en mulighed for at skabe ekstra forståelse og accept af vores mission og vision, ” siger Kaj Stjernholm i denne video, som Dansk Industri har udarbejdet og eksponerer som en del af projektet.

Stjernholm A/S har i flere år markedsført et forretningskoncept, som man kalder ”Samarbejde med Værdi”.
Med dette koncept tilbyder Stjernholm kunden et bæredygtigt partnerskab, som har til formål at tilføre merværdi i forhold til økonomi, miljø og CSR.

”Arbejdet med FN’s Verdensmål – de såkaldte SDG’er – har bekræftet os i, at vores  prioritering af bæredygtighed, cirkulær økonomi og TCO frem for billigste pris, er helt rigtig. Vi tror den nationale og globale implementering af Verdensmålene, vil hjælpe os med at skabe forståelse for nødvendigheden af denne prioritering på alle niveauer i samfundet.”

Se video fra Dansk Industri her

 

Birkmosevej 1
6950 Ringkøbing

Stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

CVR: 28 88 49 66