Tid til ny Sandvasker?

En Stjernholm sandvasker er konstrueret til at vaske effektivt med minimalt organisk materiale i det vaskede sand, et minimum af sandpartikler i rejektvandet og en levetid på hele 20-25 år.

Mange oplever en reduktion af materiale til deponering på helt op til 90%!

Derfor oplever vi heldigvis ofte, at forsyninger, som for mere end 20 år siden investerede i en Stjernholm sandvasker, vælger os igen som leverandør, når den gamle skal skiftes ud.

Du kan læse mere om vores sandvasker på www.stjernholm.dk/produkter/forbehandling/sandvasker/

Har du brug for referencer, er du velkommen til at kontakte Per Sjørslev Pedersen på 30 94 25 28 eller psp@stjernholm.dk. Han kan bl.a. fortælle mere om vores nyeste installation af en Stjernholm SR 1600.

En anden mulighed er at besøge os på stand 36 på STF’s Årsmøde på fredag. Her står vi bl.a. klar til en sandvaskersnak – og husk: Vi har morgenkaffen klar til dig fra kl. 9.

Skal du på Årsmøde fredag den 7.?

Skal du på Årsmøde fredag den 7. ?

Så kom og få din morgenkaffe hos os på stand 36.

Traditionen tro mødes alle morgenfriske årsmødedeltagere på vores stand til morgenkaffe fra klokken 9. Vores salgs- og servicefolk står klar med smurt snakketøj og glæder sig til at tage godt imod dig.

Kig ind på stand 36 til en snak om indløbsriste, bundbeluftning, snekkepumper, overløbsriste, sandvaskere, service – eller hvad du ellers måtte have på hjerte.

Benyt også gerne lejligheden til at udfylde en kupon og deltage i konkurrencen om 18 flasker Stjernholm Rom.

IFAT

Hvad med at mødes på IFAT?

Fra tirsdag den 14. til fredag den 17. maj er vi, Thomas F. Christiansen og Per Sjørslev Petersen, på IFAT i München. Her træffes vi sammen med vores gode samarbejdspartnere:

Videoen her er fra vores seneste opgave sammen med Spaans: Et klimaprojekt som skal sikre Onsild Å og tilstødende områder mod oversvømmelser i stormflodssituationer, hvor der presses vand ind i Mariager Fjord.

Snekkepumpen er en del af et aktivt sluseanlæg i Hobro opført af Mariagerfjord Vand. Pumpen har en kapacitet på 1,5 m3/s og transporterer åvand og fisk ud i Mariager Fjord, når højvandsporten er lukket.

Giv os gerne et kald på forhånd på mail psp@stjernholm.dk eller telefon 30 94 25 28 (Per). Så er vi klar, når det passer dig bedst!

Vi ses på IFAT!

Glædelig jul…

Her ved udgangen af 2023 vil vi gerne takke vores mange samarbejdspartnere, både på kunde- og leverandørsiden, for den tillid, vi er blevet vist, i året der snart er gået.

Sammen har vi skabt mange gode resultater og løsninger med positiv afsmitning på klima og miljø. Og selv om vi godt ved, at vi ikke fylder meget i det samlede, globale billede, føler vi alligevel, at vi gør en forskel. En forskel, som vi vil gøre vores bedste for at udbygge i årene fremover.

Samtidig vil vi benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul sammen med dem, i holder af.

Vi glæder os til at fortsætte vores rejse sammen i det kommende år og ønsker jer alle

– et fremragende Nytår!

Hjertelige hilsner fra os alle hos
Stjernholm A/S

OBS: Vi holder servicetelefonen åben mellem jul og nytår. Ring trygt på 7020 2505 hvis du får brug for vores
hjælp.

Snekkepumpe skal løse klimaudfordring

Vores hollandske samarbejdspartner, SPAANS, har udviklet og produceret snekkepumper i hele 125 år.
Deres unikke erfaring på området kommer ofte os og vores danske kunder til gode, når vi har behov for
skånsomt at flytte store vandmængder billigt og driftssikkert. Fx som værn mod oversvømmelser skabt af
vejret.

Den seneste løsning, vi har monteret, er en SPAANS Compakt STM 2150, med selvbærende trug og
integreret gear unit. Med en diameter på 2150 mm løfter den 1500 liter vand i sekundet fra en lavtliggende
å med en elmotor på kun 45 kW! Uden at gøre skade på fauna og fiskebestand.

Som det ses på billedet, leveres pumpen som ”plug´n and pump” med hus til gear og motor i en samlet
enhed. Bygherren havde selv stået for betonbygværket og vi startede montagen en flot, kold morgen kl.
08.00 og var klar til testkørsel kl. 11.00.

Selv om vi ”kun” har været SPAANS danske samarbejdspartner i 25 år, kan vi alligevel tilbyde værdifuld
sparring om brug af snekkepumper. Kontakt trygt Per Sjørslev Petersen på 30 94 25 28 eller
psp@stjernholm.dk hvis du vil vide mere. Vi har masser af referencer!

Dairystar

“There is truly no other system providing clean sand like this in the world.”
Citat Ben Jones, Trillium Hill Farm, Wisconsin, USA.

Trillium Hill Farm, Wisconsin, USA, er én af blot 3 farme med malkekvæg i USA, som har installeret Stjernholms sand/gylle separations system. Farmen er samtidig den eneste af de tre, som bruger den separerede gylle til biogas produktion.

Det – og meget mere – fortæller familien om i en artikel i Dairystar, som er USA’s største tidsskrift, målrettet mælkeproducenter.

Af artiklen fremgår det også, at Stjernholm systemet på Trillium Hill Farm tilbageholder hele 98-99% sand, som allerede efter 4 dages lagring kan genanvendes som strøelse i køernes sengebåse. For familien Jones betyder det, at behovet for indkøb af sand er reduceret til under 1% af det hidtidige behov!

Som vores CCO og Partner, Thomas Fleischer Christiansen siger, har det været vigtigt for os at få det første anlæg i drift i USA, så vi havde noget at vise frem på stedet.

Som den kan ses i artiklen, er det i den grad lykkedes os. Du kan læse hele artiklen her.

Får du ilt nok for pengene?

Alle former for beluftning slides og får defekter over tid. Det går ud over effektiviteten og dermed i betydelig grad også energiforbruget.

Hos én af vores gode kunder, som har 2 procestanke, var behovet for indblæsning af ilt i forhold til det ønskede ilt setpunkt nået til det punkt, hvor blæserne skulle yde maksimalt for at følge med.

Vi er derfor nu i gang med at skifte anlæggets bundbeluftnings membraner i de to procestanke. Der bliver monteret nye MF1100 plade membraner på eksisterende pladebeluftningsrammer.

Procestank 2 er færdiggjort og kunden fortæller at energiforbruget er faldet drastisk. Der skal nu kun indblæse 3200 m3 ilt i timen fra blæserne for at opnå det ønskede ilt setpunkt. Før udskiftning skulle blæserne yde maximalt med 5000m3 ilt i timen. Det vil sige en besparelse på godt 36%! Det er der ekstrem god økonomi i.

Procestank 1 er ikke færdiggjort endnu og som det kan ses og høres i nedenstående video, så er det stor forskel på vandoverfladen fra tank 2 til tank 1.

Både vi og kunden forventer derfor mindst en tilsvarende besparelse på tank 1, når vi inden længe også har færdiggjort udskiftningen her med de nye Stjernholm-Supratec pladebeluftere med EPDM-membraner. De leveres med funktionsgaranti og kan rengøres med myresyre, så de bevarer deres effektivitet længere.

Kontakt Per Sjørslev Petersen hos Stjernholm (psp@stjernholm.dk eller 30 94 25 28) og hør mere. Med de nuværende energipriser, er det ikke nødvendigvis en god idé at vente med udskiftningen indtil blæserne ikke kan skrues længere op!

#beluftning   #sandvasker  #indløb  #offgas  #Stjernholm

Rensegrise

Så kom solen og varmen. Det fejrer vi med ekstra gode priser på rensegrise bestilt i juni måned! For det er
fortrinsvis i den varme del af året, at svovlbrinteproblematikken viser sit grimme ansigt i
spildevandsledningerne. Derfor er det vigtigt at foretage periodisk rensning af trykspildevandsledningerne.

Dette gøres effektivt med Ekopig rensegrise i rette hårdhed og form.

Vi deler gerne vores viden om, hvad man med fordel kan gøre, for at holde svovlbrinten nede på acceptabelt niveau. Kontakt os for en professionel snak om rensegrise. Ring eller skriv til Per Sjørslev på 30 94 25 28 / psp@stjernholm.dk

Som skrevet: Sommertilbuddet gælder bestillinger afgivet i juni måned, så kom frisk!

www.stjernholm.dk/nyheder/
#sandvasker  #indløb  #offgas  #Stjernholm

Følg os her

Stjernholm A/S

Stjernholm A/S
Langelandsvej 4A
8940 Randers SV
CVR: 28 88 49 66

stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

 

Stjernholm US Inc

Post Oak Blvd.
Suite 1910
Houston, TX 77056 US

stjernholmUS@stjernholm.dk
+1 346 388 2791


© Stjernholm A/S. ALL RIGHTS RESERVED