Store nedbørsmængder og høje energipriser øger efterspørgslen på rensegrise.

Det har nemlig aldrig været vigtigere at opretholde maksimal pumpekapacitet på transportledningerne.

”Vi har forrygende travlt med at levere rensegrise til forsyningerne, som ser kæmpe fordele ved at have afsendelse af rensegrise, som fast arbejdsopgave,” siger vores rensegrise specialist, Per Sjørslev Petersen. ”De lave økonomiske omkostninger ved indkøb af rensegrise gør, at det er en god ide, løbende at holde transportledningerne rene.”

Rene transportledninger medfører:

  • Større pumpe kapacitet igennem transportsledning
  • Mindre energiudgifter til pumperne
  • Mindre slid på pumperne.
  • Formindske svovlbrintedannelse
  • Bedre arbejdsmiljø
  • Godt for vores miljø og naboer.

Hos Stjernholm sidder vi et team med stor knowhow med hensyn til afsendelse og anvendelse af rensegrise. Se vores brochure her og tag gerne fat i Per Sjørslev Petersen på 30942528.

www.stjernholm.dk/nyheder/
#sandvasker #indløb #offgas #Stjernholm

Så fandt vi den sidste vinder i vores VIND ROM konkurrence.

11 flasker god Stjernholm Rom har allerede fundet vej til de heldige vindere. Den sidste flaske går til Ronald Busk fra Aarhus Vand.
Tak til alle, som deltog i jubilæums konkurrencen og GODT NYTÅR til alle!

www.stjernholm.dk/nyheder/
#sandvasker #indløb #offgas #Stjernholm

Glædelig Jul og Godt Nytår

Tak for den store opmærksomhed, vi har fået i året, der er gået!
2022 har været et specielt år for Stjernholm A/S. Vi har arbejdet med en ny strategi. Vi har for fået hul på eksporten til både USA og Kina. Og sidst – men ikke mindst – har vi fejret virksomhedens 25 års jubilæum.

Her på falderebet vil vi gerne benytte lejligheden til at takke alle for et godt samarbejde, i året der er gået og de mange positive tilkendegivelser vi har fået, specielt i forbindelse med jubilæet.
Vi har bemanding på serviceafdelingen og holder telefonen åben mellem Jul og Nytår, så tøv ikke med at ringe, hvis du har brug for vores hjælp.

OBS: Vi har stadig 2023 kalendere på lager, så sig til, hvis du mangler.

Vi glæder os til året der kommer og til at give vores bidrag til branchens grønne omstilling.

Glædelig Jul og Godt Nytår fra os alle her i Stjernholm A/S.

Ny modtagestation til slam og medie fra slamsugere muliggør både selvbetjening og automatisk udtagning af slamprøver

Forbehandlingen klares fuldautomatisk af Stjernholm Tromlesi og Pressevasker

 

I tæt samarbejde med Ringkøbing-Skjern Forsyning har vi i her i efteråret udviklet et helt nyt koncept for modtagelse af slam og medie fra slamsugere på renseanlægget i Tarm.

Den traditionelle del af modtagestationen består af en tromlesi og en pressevasker til behandling af den slam og det medie vi får leveret fra slamsugere, inden det indgår i den normale biologiske renseproces.

 

Vognmanden registrerer sig ved ankomst ved hjælp af kortlæseren

Konceptets store nyhed er systemet til udtagning af slam- og medieprøver, som er opbygget til at kunne udtage prøver fra hele 5 forskellige leverancer ad gangen. Vel at mærke uden at der er behov for personale til at betjene systemet.

– Da vores tidligere anlæg var nedslidt og skulle renoveres, benyttede vi lejligheden til at minimere forbruget af mandskabstimer i forbindelse med modtagningen. Rent praktisk sker der nu det, at de operatører, som har behov for at kunne levere slam til renseanlægget, bliver udstyret med et identifikationskort, – siger driftsleder Poul Erik Føns fra Tarm Renseanlæg. – Dette kort benyttes til at registrere leverandøren allerede ved indvejning på brovægten og derefter også når slamsugeren tømmes ved modtagestationen. Alt sammen som selvbetjening.

 

Systemet er opbygget til automatisk prøvetagning af op til 5 leverancer i træk.

– Her udtages prøven så inden mediet føres til tromlesi/pressevasker og videre ud i systemet. På den måde har vi helt styr på hvilken type medie og hvor stor en mængde vi sender til procestanken, og kan dermed evt. tage højde for mediets påvirkning af den biologiske proces.

Her hos Stjernholm synes vi, det er lykkedes at udvikle et både enkelt og meget driftssikkert selvbetjeningssystem. Vi har derfor også besluttet at indsende patentansøgning på konceptet, som vi er sikker på, rigtig mange Forsyninger kan have interesse i at få installeret.

 

Konceptet er testet på Tarm Renseanlæg og fungerer perfekt.

Renovering og optimering af bundbeluftning halverer energiforbruget og giver hele tre sidegevinster!

Rudkøbing Renseanlæg, som hører under Langeland Forsyning, har i samarbejde med os renoveret og optimeret bundbeluftningen. Det renoverede beluftnings-system har nu været i drift så længe at Bjarni Hansen, som er driftsleder på renseanlægget, godt tør give et bud på de opnåede resultater.

– Vores energiforbrug til beluftning er halveret fra 1000 kW til 500 kW i døgnet, – siger han. – Og som sidegevinster har vi opnået en større hydraulisk kapacitet og en stor, endnu ukendt nedsættelse af vores kvælstofafgift. –

Med afsæt i en pris på 2,- kroner pr. kW betyder halveringen af energiforbruget alene en besparelse på ca. 365.000 kroner om året. Hertil kommer så en ikke uvæsentlig klimagevinst i form af reduceret CO2 udledning.

Ønsker du en snak om mulighederne for optimering af bundbeluftningen, er du velkommen til at ringe eller skrive til Per Sjørslev Petersen på 30 94 25 28/psp@stjernholm.dk.

Månedens heldige vinder er fundet

John Mikkelsen fra Syddjurs Spildevand a/s får en tidlig julegave i år. Han blev nemlig den næstsidste vinder i vores VIND ROM konkurrence, som vi har haft kørende hele året i forbindelse med vores 25-års jubilæum.

Den sidste flaske Stjernholm Rom bliver udloddet fredag den 30. december, så har du ikke vundet endnu, er der stadig en mulighed!

www.stjernholm.dk/nyheder/
#sandvasker  #indløb  #offgas  #Stjernholm

Stjernholm optimerer beluftning i Kina

Hos Stjernholm hjælper vi nu også kineserne med at optimere beluftningen og spare strøm på renseanlæggene.

Det samarbejde vi blev en del af, da vi tilmeldte os U-S-E Water-projektet i 2019, har nemlig nu givet resultat: Foreløbigt salg på 1.1 mio. kroner til Kina. Produktet, som der er stor interesse for i Kina, er vores OXxOFF sensor.

Læs pressemeddelelse fra Danish Export Assosiation HER.

Læs artikel fra CleantechWatch HER.

Nu har vi 2023 kalenderne klar!

Mangler du en 2023 kalender, kan du få en hos os. Eller rettere, to. Vi har – som sædvanligt – fået trykt både en lille snild bordkalender og en A2-kalender til opslagstavlen.

Så vil du gerne have overblik over det nye års 365 dage, kan vi hjælpe dig.

Vi bruger i øvrigt også gerne nogle dage på at bidrage til den grønne omstilling og cirkulær økonomi sammen med dig!

Giv os et kald på 70 20 25 05 eller send en mail til stjernholm@stjernholm.dk. Så kommer vi gerne forbi med kalendere, så vi kan få sat nogle kryds!

www.stjernholm.dk/nyheder/
#sandvasker  #indløb  #offgas  #Stjernholm

Ny jubilæumsvinder er fundet

Vores 25-års jubilæum blev godt nok fejret den 30. september, men vores VIND ROM konkurrence fortsætte året ud.

Oktober måneds vinder blev Bjarne Hjorth Petersen fra Rambøll, som inden længe vil modtage sin Stjernholm Rom. Så er der lidt at hygge sig med på de mørke vinteraftener.

www.stjernholm.dk/nyheder/
#sandvasker  #indløb  #offgas  #Stjernholm

Stjernholm A/S Søger

Servicemontør med erfaring indenfor miljøteknologi og lyst til at bidrage aktivt til den grønne omstilling Herunder følgende tekst: Er det dig, glæder vi os til at høre fra dig. Er det ikke dig, håber vi du har lyst til at dele vores opslag. Vi har lagt hele stillingsopslaget på vores hjemmeside og som du kan se der, er der bestemt tale om et attraktivt job.

Se stillings opalget til servicemontør HER

www.stjernholm.dk/nyheder/
#sandvasker #indløb #offgas #Stjernholm

Jubilæumsdagens vinder er fundet!

I anledning af Stjernholms 25 års jubilæum i dag, fredag den 30. september, udtrækker vi hver måned i hele jubilæumsåret en vinder af en flaske Stjernholm Rom. Jubilæumsdagens vinder er fundet. Det blev Henning Waldemar fra Sønderborg Forsyning, som inden længe vil modtage sin gevinst.

Jubilæumskonkurrencen fortsætter jo året ud, så har du ikke vundet endnu, har du stadig 3 chancer. Tilmelding kan i øvrigt også stadig nås – på vores hjemmeside.

www.stjernholm.dk/nyheder/
#sandvasker  #indløb  #offgas  #Stjernholm

Følg os her

Stjernholm A/S

Stjernholm A/S
Langelandsvej 4A
8940 Randers SV
CVR: 28 88 49 66

stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

 

Stjernholm US Inc

Post Oak Blvd.
Suite 1910
Houston, TX 77056 US

stjernholmUS@stjernholm.dk
+1 346 388 2791


© Stjernholm A/S. ALL RIGHTS RESERVED