Service

Stjernholm-Service

Kompetente serviceteknikere, kort reaktionstid, komplet serviceprogram
– det er Stjernholm Service.

Stjernholms serviceafdeling har 15 års erfaring med servicering af rense- og vandbehandlingsanlæg i hele Danmark. Vores specialudrustede servicevogne er forberedt til at klare flest mulige opgaver på stedet, og vores serviceteknikere er uddannet til at servicere enhver udstyrs- eller maskinkomponent både indenfor og udenfor hegnet.

Med Stjernholm som samarbejdspartner er det muligt at samle al service hos én leverandør, uanset hvem der har leveret forsyningens maskiner og udstyr. Og skulle en maskine sætte ud eller havarere helt, har vi et bredt lager af materiel, som vi kan stille til rådighed, indtil anlægget igen er kørende.

Som afslutning på opgaven rydder vi op efter os selv. Herefter udarbejdes dokumentation i en servicerapport med opgørelse over forbrug og bemærkninger om eventuelle ting, der bør holdes øje med.

Uanset om du foretrækker at samarbejde med os fra opgave til opgave eller ønsker service udført efter et indarbejdet servicekoncept, kan du trygt henvende dig til os. Spørg gerne, hvis du har brug for referencer, inden du beslutter dig.

ØKONOMI

  • Set over investeringens levetid skal den give økonomisk gevinst for både kunden og for Stjernholm A/S

MILJØ

  • Løsningen skal give miljømæssig gevinst via fx reduceret energiforbrug, CO2 reduktion og proces optimering

CSR

  • Løsningen skal medvirke til optimale daglige arbejdsforhold og leve op til både Stjernholm A/S og kundens sociale relationer og samfundsansvar

Følg os her

Stjernholm A/S

Stjernholm A/S
Langelandsvej 4A
8940 Randers SV
CVR: 28 88 49 66

stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

 

Stjernholm US Inc

875 North Michigan Avenue
Chicago, Illinois 60 611

stjernholmUS@stjernholm.dk
+1 346 388 2791


© Stjernholm A/S. ALL RIGHTS RESERVED