Service

Kompetente serviceteknikere, kort reaktionstid, komplet serviceprogram
– det er Stjernholm Service.

Stjernholms serviceafdeling har 15 års erfaring med servicering af rense- og vandbehandlingsanlæg i hele Danmark. Vores specialudrustede servicevogne er forberedt til at klare flest mulige opgaver på stedet, og vores serviceteknikere er uddannet til at servicere enhver udstyrs- eller maskinkomponent både indenfor og udenfor hegnet.

Med Stjernholm som samarbejdspartner er det muligt at samle al service hos én leverandør, uanset hvem der har leveret forsyningens maskiner og udstyr. Og skulle en maskine sætte ud eller havarere helt, har vi et bredt lager af materiel, som vi kan stille til rådighed, indtil anlægget igen er kørende.

Som afslutning på opgaven rydder vi op efter os selv. Herefter udarbejdes dokumentation i en servicerapport med opgørelse over forbrug og bemærkninger om eventuelle ting, der bør holdes øje med.

Uanset om du foretrækker at samarbejde med os fra opgave til opgave eller ønsker service udført efter et indarbejdet servicekoncept, kan du trygt henvende dig til os. Spørg gerne, hvis du har brug for referencer, inden du beslutter dig.


Stjernholm-Service

  • Kompetente serviceteknikere
  • Service og reparation på kontrakt
  • Service og reparation ad hoc
  • Komplet serviceprogram
  • Alle udstyrs og maskinkomponenter
  • Servicerapport som dokumentation
  • Kort reaktionstid

 Kontakt os

Servicen og overblikket skal bidrage til opfyldelse af forsyningens strategier, KPI’er og målsætninger.

Ring eller skriv når du ønsker en dialog om vores service tilbud eller en tilstandsrapport over anlægget med dokumenterbare, bæredygtige løsningsforslag.

Anders Clausen

Mobil: 21 79 29 53
anc@stjernholm.dk

Birkmosevej 1
6950 Ringkøbing

Stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

CVR: 28 88 49 66