En del af ”Fra filantropi til forretning”

Stjernholm A/S er netop blevet en del af Dansk Industri’s ambitiøse projekt ”FN’s verdensmål – Fra Filantropi til Forretning”. I de næste 2 ½ år skal Stjernholm arbejde med at udvikle innovative og bæredygtige løsninger/forretningsmodeller, der skal styrke forretningen og bidrage til en mere bæredygtig udvikling i verden.

Stjernholm er blandt Dansk Industri’s 21 fyrtårne, der gennem deres indsats og DI’s eksponering skal motivere hele dansk erhvervsliv til at arbejde strategisk med bæredygtig udvikling.

For første gang i verdenshistorien blev samtlige stats- og regeringschefer i 2015 enige om at sætte fokus på de største udfordringer verden står overfor. FN’s 17 verdensmål beskriver de globale målsætninger, der skal være løst inden 2030, og med dem er der for alvor sat gang i en mere bæredygtig udvikling i verden med den private sektor som katalysator.

Med verdensmålene er der opfundet et globalt sprog og en ramme, der stimulerer markedet og skaber nye krav og behov overalt i verden. Med disruption, digitalisering og robotteknologi oplever vi samtidig en hastighed i innovation, der betyder, at traditionelle forretningsmodeller med laveste pris og kortsigtede løsninger hurtigt kan høre fortiden til. Man må tage bestik af markedskravene:  Det handler om at skabe bæredygtige løsninger.

Følg os her

Stjernholm A/S

Stjernholm A/S
Langelandsvej 4A
8940 Randers SV
CVR: 28 88 49 66

stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

 

Stjernholm US Inc

Post Oak Blvd.
Suite 1910
Houston, TX 77056 US

stjernholmUS@stjernholm.dk
+1 346 388 2791


© Stjernholm A/S. ALL RIGHTS RESERVED