Får du ilt nok for pengene?

Alle former for beluftning slides og får defekter over tid. Det går ud over effektiviteten og dermed i betydelig grad også energiforbruget.

Hos én af vores gode kunder, som har 2 procestanke, var behovet for indblæsning af ilt i forhold til det ønskede ilt setpunkt nået til det punkt, hvor blæserne skulle yde maksimalt for at følge med.

Vi er derfor nu i gang med at skifte anlæggets bundbeluftnings membraner i de to procestanke. Der bliver monteret nye MF1100 plade membraner på eksisterende pladebeluftningsrammer.

Procestank 2 er færdiggjort og kunden fortæller at energiforbruget er faldet drastisk. Der skal nu kun indblæse 3200 m3 ilt i timen fra blæserne for at opnå det ønskede ilt setpunkt. Før udskiftning skulle blæserne yde maximalt med 5000m3 ilt i timen. Det vil sige en besparelse på godt 36%! Det er der ekstrem god økonomi i.

Procestank 1 er ikke færdiggjort endnu og som det kan ses og høres i nedenstående video, så er det stor forskel på vandoverfladen fra tank 2 til tank 1.

Både vi og kunden forventer derfor mindst en tilsvarende besparelse på tank 1, når vi inden længe også har færdiggjort udskiftningen her med de nye Stjernholm-Supratec pladebeluftere med EPDM-membraner. De leveres med funktionsgaranti og kan rengøres med myresyre, så de bevarer deres effektivitet længere.

Kontakt Per Sjørslev Petersen hos Stjernholm (psp@stjernholm.dk eller 30 94 25 28) og hør mere. Med de nuværende energipriser, er det ikke nødvendigvis en god idé at vente med udskiftningen indtil blæserne ikke kan skrues længere op!

#beluftning   #sandvasker  #indløb  #offgas  #Stjernholm

Følg os her

Stjernholm A/S

Stjernholm A/S
Langelandsvej 4A
8940 Randers SV
CVR: 28 88 49 66

stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

 

Stjernholm US Inc

Post Oak Blvd.
Suite 1910
Houston, TX 77056 US

stjernholmUS@stjernholm.dk
+1 346 388 2791


© Stjernholm A/S. ALL RIGHTS RESERVED