Nedtagning af flag

Kajs sidste opgave på Birkmosevej i Ringkøbing blev nedtagning af firmaflaget. Nedtagningen markerer samtidig afslutningen på et kapitel i virksomhedens historie: Siden starten for 24 år siden har domicilet ligget i Ringkøbing.

Næste kapitel skrives i Randers – på Langelandsvej 4A, hvor både produktion, salg og administration siden 1. november har været samlet på én adresse. Her er du altid velkommen til at kigge ind!

– Selv om det er en smule vemodigt at flytte så langt ”hjemmefra”, kan jeg allerede mærke, at det giver god energi at have alle samlet under ét tag, – sagde Kaj Stjernholm, inden han overdrog domicilet til de nye ejere, tog firmaflaget under armen og kørte til Randers med det.

Nu venter et spændende år med masser af nye, gode opgaver, inden firmaet om et lille års tid, den 30. september, kan fejre sit 25-års jubilæum. I bedste Stjernholm ånd er der allerede planlagt en del festivitas i den anledning – indtil da håber vi i har lyst til at deltage i vores jubilæumskonkurrence: Vi trækker lod om en flaske Stjernholm Rom den sidste dag hver måned i hele jubilæumsåret.

Tilmeld dig her: https://stjernholm.dk/25-aar-jubilaeum/

www.stjernholm.dk/nyheder/
#sandvasker  #indløb  #offgas  #Stjernholm

Følg os her

Stjernholm A/S

Stjernholm A/S
Langelandsvej 4A
8940 Randers SV
CVR: 28 88 49 66

stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

 

Stjernholm US Inc

875 North Michigan Avenue
Chicago, Illinois 60 611

stjernholmUS@stjernholm.dk
+1 346 388 2791


© Stjernholm A/S. ALL RIGHTS RESERVED