Ny Supervisor hos Stjernholm A/S

Den 1. marts kunne Stjernholm A/S byde “velkommen tilbage” til Søren Weber, som selskabets nye Supervisor. Søren er et kendt og anerkendt ansigt i spildevandsbranchen. Han kommer fra en stilling som smed hos Svendborg Forsyning, men er nu efter godt et år retur hos Stjernholm A/S, hvor han tidligere med stor succes var frontløber for implementering af Stjernholms mange tekniske løsninger til den danske spildevandsbranche.

– Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at rekruttere og tiltrække så stærk og kompetent en kapacitet som Søren. Som Supervisor får Søren til ansvar at styrke vores salg og projektafdeling og at skabe branchens bedste og mest værdiskabende resultater. Og det til støtte for ledere, medarbejdere og organisationer i en branche i forrygende udvikling. Jeg glæder mig meget til at genoptage og fortsætte samarbejdet med Søren, udtaler direktør i Stjernholm A/S, Kaj Stjernholm.

Søren brænder for produkt-, service- og kompetenceudvikling i relation til de mange nye spændende teknologier, og det med begge fødder solidt plantet i den danske muld. I Stjernholm-regi har Søren Weber tidligere været aktivt medvirkende i bl.a. følgende projekter: Avedøre Forsyning: Indløbsriste, Kalundborg Forsyning: Indløbsriste og sandfang og i Gribvand et Sandvasker-projekt.

Følg os her

Stjernholm A/S

Stjernholm A/S
Langelandsvej 4A
8940 Randers SV
CVR: 28 88 49 66

stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

 

Stjernholm US Inc

Post Oak Blvd.
Suite 1910
Houston, TX 77056 US

stjernholmUS@stjernholm.dk
+1 346 388 2791


© Stjernholm A/S. ALL RIGHTS RESERVED