Samme værdigrundlag i 20 år…

Forsyning og miljø er i en rivende udvikling. Ny teknologi buldrer frem. Alligevel siger forskere med forstand på fremtiden, at vi skal vænne os til at forstå, ”at det aldrig kommer til at gå så langsomt, som det gør nu…”

Denne spådom matcher med, at når man siger forsyning og miljø, så siger man også forandring og teknologi under konstant udvikling. Vi møder en foranderlig verden inden for vores fagområder – og det gælder overalt: Spildevand, landbrug og vandforsyning.

EN-AFTALE-ER-EN-AFTALE

De grundlæggende holdninger og værdier som Stjernholm A/S blev startet på i 1997 er i dag nøjagtig de samme, som dengang. Vores grundlæggende leveregler er uændrede. Vi tror på, at vi kommer længst med ærlighed, åben dialog, respekt og tillid. For os er en aftale fortsat en aftale. Det gælder i alt, hvad vi foretager os. Vi lægger fortsat stor vægt på disse holdninger og værdier.

Det betyder ikke, at tiden er gået i stå. Tværtimod ønsker vi fortsat at være først med nye produkter og løsninger til kunderne. Vores kunder skal serviceres med gennemtænkte løsninger, reel service og seriøs rådgivning. Vi bygger i høj grad vores produktudvikling på et tæt samarbejde og en løbende tæt dialog med vores kunder. Vores tilgang til vores omverden er åbenhed – og ”ja, det vil vi gerne”. Alene via aktiv markedsdialog og tætsamspil med brancheaktører i faglige udvalg, får vi de impulser, den viden og de ideer, som vi kan omsætte til værdi for det marked, vi servicerer.

Vi ”læser” i dag trends og udviklingstendenser via vores samspil med vores brede netværk. Derfor er vi som virksomhed også selv meget åbne over for at bruge ressourcer på nærkontakt med kunder og kolleger i branchen. Vores profil er, at udfordringer er til for at løses, og et aktivt samspil med hele vores omverden er ikke kun et godt værktøj – men det bedste værktøj!

KRAV-I-KONSTANT-UDVIKLING

Kravene til forsyninger, virksomheder og omgivelser fra myndigheder, markeder og medarbejdere er i konstant udvikling. Teknologi og muligheder for at finde nye løsninger udvikler sig – om ikke fra dag til dag, så med stadig højere hastighed. Om man vil eller kan tro det eller ej – eksperter i samfundsudvikling opfordrer os til at forstå fremtiden. ”For det kommer aldrig til at gå så langsomt, som det gør lige nu…” Sådan et udsagn er lige værd at tænke over – for vi synes vel alle, at det går rivende stærkt – også i dag?

I dag kalder vi vores samarbejdskoncept for ”Samarbejde med VÆRDI”

Vores profil er, at udfordringer er til for at løses – og et aktivt samspil med hele vores omverden er et godt værktøj! Målet er derfor stadig, i fællesskab med vores kunder og samarbejdspartnere, at finde frem til løsninger, som kan tilføre målbar merværdi med hensyn til Økonomi, Miljø og CSR – eller kort fortalt:Her 20 år senere, er dialogen stadig kernen i vores samarbejde – både eksternt og internt.

Kaj Stjernholm

Følg os her

Stjernholm A/S

Stjernholm A/S
Langelandsvej 4A
8940 Randers SV
CVR: 28 88 49 66

stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

 

Stjernholm US Inc

875 North Michigan Avenue
Chicago, Illinois 60 611

stjernholmUS@stjernholm.dk
+1 346 388 2791


© Stjernholm A/S. ALL RIGHTS RESERVED