Stjernholm samler alle gode kræfter i Randers.

Eventyret startede for 24 år siden. Højmark-drengen Kaj Stjernholm Sørensen blev selvstændig med adresse i Ringkøbing.

Siden har firmaet Stjernholm haft forskellige adresser i Ringkøbing, men nu er det slut. Domicilet på Birkmosevej 1 er tømt – salg og administration er flyttet til Randers, hvor vores produktionsfaciliteter allerede har været placeret i en del år.

– Vi glæder os til at få salg, projekt, produktion og administration samlet på én adresse,- siger Kaj, med en anelse vemod i stemmen. – Ringkøbing vil altid have en stor plads i mit hjerte, men på et tidspunkt må man lade praktikken bestemme over følelserne, og det blev altså nu, – fortsætter han. – Faktisk havde vi kun en enkelt medarbejder tilbage med adresse i 6950, så langt de fleste af vores medarbejdere får meget kortere på arbejde fremover. Desuden har Coronaen lært os at være meget mere fleksible med hensyn til at arbejde hjemmefra og køre direkte ud til kunderne. –

Mandag den 1. november er vi på plads i de nyindrettede lokaler  på adressen Langelandsvej 4A i Randers’ sydvestlige udkant. Du er altid velkommen til at kigge ind til en kop kaffe og en værdiskabende dialog.

Følg os her

Stjernholm A/S

Stjernholm A/S
Langelandsvej 4A
8940 Randers SV
CVR: 28 88 49 66

stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

 

Stjernholm US Inc

Post Oak Blvd.
Suite 1910
Houston, TX 77056 US

stjernholmUS@stjernholm.dk
+1 346 388 2791


© Stjernholm A/S. ALL RIGHTS RESERVED