Sund fornuft og medansvar

Læring og videndeling er med i leverancen

Af Anders Harpøth, Procesingeniør, Stjernholm A/S

Det er indlysende. Det er sund fornuft. Det er selvforklarende – og det er logisk. Alligevel går det alt for tit i glemmebogen!

Naturligvis skal fremtidens brugere både uddannes og efteruddannes, når virksomheder investerer i ny teknologi. Gamle vaner og ”plejer” skal aflæres – og ny viden skal lagres og indøves, der hvor den nye teknologi skal gøre sin gavn. Vi kalder det ”Rette brugerviden på rette sted”.

Det er der i virkeligheden ikke meget nyt i. Alligevel går det alt for ofte i glemmebogen. Det har vi hos Stjernholm A/S taget konsekvensen af: Uddannelse og træning i effektiv brug af ny teknologi hører med i vores samlede leverance.

VI-TAGER-MEDANSVAR. Når Stjernholm A/S leverer et stykke ny teknologi – f.eks. vores egenudviklede OxxOff-sensor, er det en vigtig del af leverancen, at der følger viden med. Skal man have fuldt udbytte, skal der læring til. Overser man det, så risikoudsættes investeringen. Brugerne skal sikres grundig viden om hvordan man sikrer fuldautomatisk styring af beluftning, måling af iltnings effektivitet osv. Vi har som leverandør et medansvar for, at denne viden solidt forankres lokalt ude i forsyningerne.

Det er en selvfølge for Stjernholm A/S, at tage medansvar, så kunden høster mulige resultater og værdien af de store besparelser på energiforbruget, som OxxOff-sensoren – uden effektforringelser – er designet til at levere.

Udover grundig instruktion og nødvendig betjeningsvejledning indgår erfa-udveksling sammen med andre forsyninger/industrivirksomheder i vores leverance. Her deler vi viden om mere avancerede betjeningsmuligheder. Der følges op med analyse af konkrete driftstal, ligesom der præsenteres nye metoder i bedst mulige anvendelse af Stjernholms OxxOff-sensor.

Erfa-grupper deler forsøg og erfaringer, som forsyninger har gjort sig. Det er helt jordnær videndeling, hvor vi går tæt på data og resultater – og dermed også sikrer kunderne både den rette og en vedvarende gevinsthøst via solid lokal betjeningsviden.

ANSIGT-TIL-ANSIGT. Erfa-grupperne et godt eksempel på, at Stjernholm A/S tager medansvar – og hvad vi mener, når vi siger ”Samarbejde med værdi”. Ansigt-til ansigt-mødet mellem brugere er en genvej til at sikre ”rette brugerviden på rette sted”. Det er en god garanti for, at der vedvarende opnås de bedste resultater af en given investering. Det understøtter samtidig videreudviklingen af OxxOff sensoren. Det giver en gevinst, som vi som virksomhed forstår at dele med både nuværende og kommende kunder.

Ring og få en snak om dit næste projekt eller et medspil i vores kunde-erfa-grupper med Anders på direkte tlf.: 9215 9265.

Følg os her

Stjernholm A/S

Stjernholm A/S
Langelandsvej 4A
8940 Randers SV
CVR: 28 88 49 66

stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

 

Stjernholm US Inc

875 North Michigan Avenue
Chicago, Illinois 60 611

stjernholmUS@stjernholm.dk
+1 346 388 2791


© Stjernholm A/S. ALL RIGHTS RESERVED