Tak for sidst

Tak til alle, som besøgte os på STF’s årsmøde-udstilling. Og tillykke til vinderne af Stjernholm Årgangsrom og strandstole!

Som noget nyt, havde vi i år valgt at begrænse omfanget af maskinudstyr på standen. Det blev bemærket og kommenteret af mange – og tak for det. Så fik vi nemlig lejlighed til at fortælle, at vi meget gerne vil vise vores produkter frem, og at vi derfor har programsat en række arrangementer med ”Vidensdeling” på forskellige renseanlæg i oktober måned.

Her bliver der lejlighed til at se udstyret i dets rette element og få en snak om værdiskabelse, TCO, cirkulær økonomi og om at bidrage til opfyldelse af FN’s Verdensmål – de såkaldte SDG’er. Vi fik allerede nogle tilmeldinger på udstillingen – har du ikke tilmeldt dig endnu, kan du læse mere og tilmelde dig på www.stjernholm.dk

Vi kommer nok også til at skære i morgenbordet – ikke i kvaliteten – den vil vi til enhver tid fastholde i alt vi foretager os – derimod vil vi se på mængderne. Vi kan ikke snakke miljø, klima og SDG uden at se lidt kritisk på vores madspild. Vi havde desværre alt for mange rundstykker i overskud… Vi vil bare så nødig have, at der er nogen, som går forgæves til Stjernholm.

Strandstolene blev i øvrigt vundet af

  • Ejgil Jacobsen, Din Forsyning
  • Carsten Sundbæk, Vejen Forsyning
  • Alf Thomassen, Lyngby Taarbæk Forsyning
  • Per T. Dejgaard, Fredericia Spildevand
  • Inger Christensen, Thisted Vand
  • David Jensen, Vejen Forsyning

Følg os her

Stjernholm A/S

Stjernholm A/S
Langelandsvej 4A
8940 Randers SV
CVR: 28 88 49 66

stjernholm@stjernholm.dk
+45 70 20 25 05

 

Stjernholm US Inc

Post Oak Blvd.
Suite 1910
Houston, TX 77056 US

stjernholmUS@stjernholm.dk
+1 346 388 2791


© Stjernholm A/S. ALL RIGHTS RESERVED